TRANSFORMATOR STATIONS

Kiggen levert verschillende transformatorstations. Elke toepassing vraagt weer om andere kwalificaties en eigenschappen. Kiggen adviseert bedrijven over de inzet van de juiste installaties. Bovendien leveren wij een aantal stations uit eigen assortiment.

 

SPECIFICATIES

ZONNEPANELEN

Steeds meer huiseigenaren, woningcoöperaties en organisaties raken overtuigd van de duurzame kracht van zonne-energie en willen daarom graag zonnepanelen laten plaatsen voor het opwekken van groene energie. Kiggen geeft advies over de inzet van zonnepanelen bij het opwekken van groene energie. Daarnaast levert en installeert Kiggen ook zonnepanelen, zowel aan de particuliere als aan de zakelijke markt.

ELEKTRISCHE

LAADPALEN

SPECIFICATIES

ELEKTRISCHE LAADPALEN

Elektrisch rijden is in Nederland steeds meer in opkomst. Inmiddels zijn er al tientallen verschillende soorten en merken laadpalen. Een laadpaal laadt 10 keer sneller dan een regulier stopcontact. De snelheid van het laden is afhankelijk van het vermogen van de laadpaal en de laadcapaciteit van de auto. Kiggen levert elektrische laadpalen voor thuis, op het werk of op openbare terreinen.

ADVIES OVER DE INZET VAN ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

BIJ HET OPWEKKEN VAN

GROENE ENERGIE