pand2.jpg

(BIJNA) ALLES IS
MOGELIJK

Hoofdzakelijk staat KNV bekend als leverancier van noodstroomaggregaten, echter niets is minder waar! Overal waar (tijdelijk) energie nodig is, kunt u ons inschakelen.

KNV is sinds de oprichting (1998) bezig met het neerzetten van een bedrijf waar kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Service in combinatie met snelle, doch duidelijke, heldere communicatie is onze daadkracht. Het resultaat is dat KNV in zijn geheel sinds 10 maart 2000 VCA ( = Veiligheid Checklist Aannemers ) gecertificeerd is.

 

De leiding van KNV is in handen van een erkend elektrotechnisch installateur! Onze noodstroomaggregaten worden gebouwd conform CE-normering, de Europese Machinerichtlijnen en de richtlijnen voor elektrotechnische installaties (NEN 1010). KNV beschikt over geluidsgedempte tot fluisterstille noodstroomaggregaten. 

Aggregaat Valkenswaard

INSTALLATIE

ONDERHOUD

DUURZAAM

ADVIES

ONZE SPECIALITEIT

  • Aggregaten

  • Verdeelinrichting

  • UPS Systemen

HK-KNV_20100318-12.jpg

BETROUWBAAR

voor tijdelijke & vaste (nood)stroomvoorzieningen

HEEFT U EEN STORING?

Een storing is altijd lastig. Dat begrijpen wij als geen ander. Dus zorgen we bij Kiggen dat u weer snel operationeel bent. Heeft u last van een storing? Bel ons dan. We zijn 24/7 bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Bel: 040 201 67 81

SCIOS CERTIFICAAT

BV_Cert_SCIOS[1].png

Kiggen wordt gecertificeerd voor het SCIOS Scope 12 Zonnestroominstallaties keurmerk. Wij verrichten keuringen conform de wettelijke eisen die dit keurmerk stelt. 

InstallQ.jpg
Logo-erkend-leerbedrijf.jpg
metaalunie-P-lid-logo-e1511355274181.jpg